Mama-ochtend

Bijna iedereen met jonge kinderen heeft waarschijnlijk wel eens vragen met betrekking tot opvoeding in het algemeen óf specifiek over geloofsopvoeding. Ook is het vaak fijn om gewoon even te kletsen met andere moeders.
Daarom willen we ook dit seizoen weer mama-ochtenden organiseren. Op een aantal ochtenden hebben we een spreker uitgenodigd. De andere ochtenden zullen in het teken staan van ontmoeting. Op verzoek van een aantal moeders zijn de mama ochtenden dit seizoen niet alleen op woensdagochtend maar ook op vrijdagochtend.

Voor wie:
Moeders die een kindje hebben in de leeftijd van 0-4 jaar, zowel binnen als buiten onze gemeente.
Wanneer:
Op elke laatste woensdag of vrijdagochtend van de maand van 9.45 t/m 11.30 uur. Op de ontmoetingsochtenden is er vrije inloop gedurende de ochtend.
Waar:
In de Sionskerk, in de ruimte waar op zondag oppas 1 wordt gehouden.

De eerste ontmoetingsochtend zal zijn op woensdag 27 september. Op 27 oktober hebben we een spreker uitgenodigd.

Hopelijk ben je enthousiast en zien we je op de mama-ochtend!

Heb je vragen of suggesties, laat het ons weten.

Team mama-ochtend:
Mail of bel 06-13743493

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook