Met kerst samen present

Zoals je wellicht weet, is er in een aantal voorgaande jaren Samen Kerst georganiseerd. Op die dag waren er veel vrijwilligers actief in de samenleving van Nunspeet en waren zo een lichtpuntje voor iemand in de donkere dagen voor kerst.

Dit jaar wil Stichting Present de organisatie op zich nemen en wordt het in plaats van Samen Kerst ‘Met kerst samen present’ genoemd. Deze grote actiedag zal plaatsvinden op D.V. 15 december in Nunspeet en omstreken.

We hebben vrijwilligers nodig om deze dag door te kunnen laten gaan. Wil jij ook meehelpen als vrijwilliger? Geef je dan nu op. Dat kan voor de ochtend of voor de middag. Er is de mogelijkheid voor een sociaal project, maar ook voor een praktisch project. Als je andere mensen weet, wil je deze vraag dan doorspelen? Misschien wil je samen met een groep die je al kent een project doen? Misschien wil je contactpersoon zijn van een groep bijvoorbeeld van een groep vrienden of collega’s. Het is allemaal mogelijk.

Voor meer informatie kun je kijken op de website. Je kunt ook een poster opvragen, die je ergens kunt ophangen om dit project te promoten.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet