Ontmoeting Wheme

Ontmoet elkaar

Meer verbinding met elkaar, als gemeenteleden, dat zouden we als wijk Dorpskerk graag zien. (Zoals u/jij onlangs ook heeft kunnen lezen in de nieuwsbrief.) Daarom organiseren we de komende tijd regelmatig ontmoetingsmomenten in kerkelijk centrum De Wheme*, waarbij u en jij onder het genot van koffie of thee met iets lekkers in gesprek kunt met elkaar en anderen over wat u/jou bezighoudt. Misschien is dat iets wat met het geloof te maken heeft. Of met uw/jouw familie. Of het gaat over werk of een hobby. Of nog iets anders. Het belangrijkste is het samenzijn. Dat we elkaar weer echt ontmoeten.

Lijkt u/jou dit wat? Meld u zich/jij je dan aan via deze link https://aanmeldenkerkdiensten.hervormdnunspeet.nl/registratie

*Alle geldende maatregelen worden tijdens deze momenten in acht genomen.