Ontmoeting Wheme

Ontmoet elkaar

Meer verbinding met elkaar, als gemeenteleden, dat zouden we als wijk Dorpskerk graag zien. (Zoals u/jij onlangs ook heeft kunnen lezen in de nieuwsbrief.) Daarom organiseren we de komende tijd regelmatig ontmoetingsmomenten in kerkelijk centrum De Wheme*, waarbij u en jij onder het genot van koffie of thee met iets lekkers in gesprek kunt met elkaar en anderen over wat u/jou bezighoudt. Misschien is dat iets wat met het geloof te maken heeft. Of met uw/jouw familie. Of het gaat over werk of een hobby. Of nog iets anders. Het belangrijkste is het samenzijn. Dat we elkaar weer echt ontmoeten.

Lijkt u/jou dit wat? Meld u zich/jij je dan aan via deze link https://aanmeldenkerkdiensten.hervormdnunspeet.nl/registratie

*Alle geldende maatregelen worden tijdens deze momenten in acht genomen.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook