Passiestonden

Van maandag 15 t/m donderdag 18 april (19.30 uur – ca. 20.00 uur) worden dit jaar weer passiestonden gehouden. De locatie is de Sionskerk, behalve de dinsdagavond (16 april). Dan wordt deze avond gehouden in de Driestwegkerk. Wij komen in stilte voor God en volgen de lijdensweg die zijn Zoon Jezus is gegaan voor de wereld die eindigde op Golgotha. Door gebed, schriftlezing en muziek gedenken wij het lijden van Christus. De bijeenkomsten hebben een ingetogen karakter. Wij hopen dat u – net als voorgaande jaren – samen met ons in deze week voor het Paasfeest naar de Sionskerk en/of de Driestwegkerk komt om op deze wijze een moment hierover na te denken. Er wordt een liturgie gemaakt die u voor alle vier de avonden kunt gebruiken. Luisteraars via Kerkomroep die de liturgie thuis willen ontvangen, kunnen een exemplaar aanvragen bij het kerkelijk bureau (tel: 252903). Komt u, kom jij ook naar de Passiestonden?