Passiestonden

Van maandag 15 t/m donderdag 18 april (19.30 uur – ca. 20.00 uur) worden dit jaar weer passiestonden gehouden. De locatie is de Sionskerk, behalve de dinsdagavond (16 april). Dan wordt deze avond gehouden in de Driestwegkerk. Wij komen in stilte voor God en volgen de lijdensweg die zijn Zoon Jezus is gegaan voor de wereld die eindigde op Golgotha. Door gebed, schriftlezing en muziek gedenken wij het lijden van Christus. De bijeenkomsten hebben een ingetogen karakter. Wij hopen dat u – net als voorgaande jaren – samen met ons in deze week voor het Paasfeest naar de Sionskerk en/of de Driestwegkerk komt om op deze wijze een moment hierover na te denken. Er wordt een liturgie gemaakt die u voor alle vier de avonden kunt gebruiken. Luisteraars via Kerkomroep die de liturgie thuis willen ontvangen, kunnen een exemplaar aanvragen bij het kerkelijk bureau (tel: 252903). Komt u, kom jij ook naar de Passiestonden?

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook