Running dinner Hulshorst

Op 20 maart 2020 wordt weer het jaarlijkse running dinner georganiseerd. We beginnen om 19.00 uur met elkaar in de Kapel waar de maaltijd gezamenlijk wordt geopend. Vervolgens krijgt iedereen een adres (gasthuis) waar het voorgerecht wordt genuttigd. Op dit adres krijgt u van de gastheer/-vrouw weer een volgend adres te horen voor het hoofdgerecht. Hier treft u weer andere dinergasten aan. Na het hoofdgerecht krijgt u van de gastheer/-vrouw opnieuw een adres doorgegeven waar u het nagerecht gaat eten met weer andere tafelgenoten. Vervolgens ontmoeten we elkaar nog in de Kapel voor een kopje koffie en een gezamenlijke afsluiting. Het diner bestaat dus uit 3 gangen (gerechten): voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht.

U kunt zich opgeven tot 9 maart via contactcommissiekapelhulshorst@gmail.com. Er liggen in die periode ook lijsten in de kerk waarop u zich kunt aanmelden.

Graag duidelijk vermelden of u gastheer/-vrouw wilt zijn of dat u alleen gast wilt zijn. Ook is het belangrijk dat u vermeldt welk gerecht u gaat maken: voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht en met hoeveel personen u deelneemt. Hebt u te maken met allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen dan kunt u dit ook doorgeven.

Iedereen is van harte welkom.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook