Stiltelezing ECHO-koffieochtend

Stilte, bezinning en rust zijn in onze cultuur ondergesneeuwd. Het aantal prikkels is verhonderdvoudigd in de laatste halve eeuw. Mensen hebben rust en stilte broodnodig, maar komen er vaak niet aan toe.

  • Welke obstakels komen we tegen in ons verlangen naar stilte en contact met God?
  • Welke weg wijst God vanuit Zijn Woord?

Dit soort vragen komen in de stiltelezing door Zuster Anneke Kempers aan bod. Zij is verbonden aan het Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen. Een huis te vergelijken met een protestants klooster.

Zuster Anneke Kempers houdt op dinsdag 19 februari een Stiltelezing op de ECHO-koffieochtend. Deze wordt gehouden in de Sionskerk aan de Treubstraat te Nunspeet.

Vanaf 9.00 uur is er inloop voor koffie/thee en van 9.30 uur tot ongeveer 11.15 uur volgt het programma. De toegang is gratis al vragen we wel een vergoeding voor de gemaakte onkosten.

Hartelijk welkom!

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook