Thema-avond Voltooid leven en volwaardig ouder worden

Onder de naam Van Betekenis organiseert Hospice Nunspeet in samenwerking met wisselende partijen interactieve . informatieavonden over onderwerpen rond het thema palliatieve zorg. Elk onderwerp rouleert langs de verschillende woonkernen rond Nunspeet.
In Nunspeet werken we samen met Het Venster en Stichting Welzijn Nunspeet.

Praten over voltooid leven in Nunspeet
Steeds meer mensen ervaren hun leven als ‘voltooid’. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Het is een feit dat een mensen die hun leven als zinvol ervaren minder snel toekomen aan de gedachte dat hun leven voltooid is.

Het is goed om te praten over dit onderwerp. Daarom gaan we praten over voltooid leven in Nunspeet. Mevrouw Esmé Wiegman is directeur-bestuurder van de Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland. Voorheen was ze directeur van NPV – Zorg voor het leven.

Aanmelden voor de informatieavond op 11 februari 2019
De informatieavond Van Betekenis wordt gehouden op 11 februari 2019 in de Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Deze  kosteloze avond begint om 19.30 uur en zal om 21.00 worden afgesloten. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom.

Aanmelden is verplicht. Graag even aangeven met hoeveel mensen u komt.
E-mail: info@welzijnnunspeet.nl

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook