Tienerclub The Sound

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar dan is deze super gezellige tienerclub voor jou. Vrijdagavond om de twee weken. We volgen een leuk en leerzaam programma, doen te gekke spellen en maken er een beestenboel van ;-) en leren elkaar kennen. Na de avond komt er chips en drinken op tafel en kletsen we nog na. We gaan ook elk jaar samen op kamp. Waarna toe is nog een geheimpje. Vanaf dit jaar gaan we ook elke 1e club avond van de maand met elkaar eten. Dit is van 18.30 uur tot 19.30 uur. Daarna start de gewone avond gewoon tot ongeveer 21.30 uur.
Heb je zin om eens te komen kijken? Dat vinden wij super leuk!

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook