Winterwandeltocht

De contactcommissie (Kapel Hulshorst) organiseert op D.V. zaterdag 2 februari weer een ‘winterwandeltocht’. ’s Morgens om half 10 starten we in de Kapel met koffie/thee en daarna gaan we een flinke wandeling maken. De tocht is ruim 20 km lang.

Na 5 km is er een korte koffiepauze en gelegenheid voor een sanitaire stop. Wij verzorgen ook de lunch op een locatie waar we even kunnen ‘opwarmen’. Hierna lopen we terug naar de Kapel waar we willen afsluiten met een kopje chocolademelk of koffie. De kosten zijn € 7,50 p.p. (te betalen in de Kapel op 2 feb).

Houdt u ook van een stevige wandeling en een goed gesprek? Zet dan deze datum vast in uw (nieuwe) agenda. U kunt zich aanmelden via de lijst in de hal van de Kapel of een e-mail aan Herma van den Ham of Mettie van de Kolk.

We hopen op een goede wandeling.
Een hartelijke groet vanuit de contactcommissie !

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook