Harten vol Hoop

Juist te midden van onzekere en moeilijke tijden zijn we als Kerk van Jezus Christus geroepen om een volk van hoop te zijn. God belooft ons vrede en een hoopvolle toekomst. Daarom willen we elkaar bemoedigen vanuit de Bijbel en door gebed door onder andere online kerkdiensten en deze videoserie ‘Harten vol Hoop’.

Elke donderdag wordt een nieuwe video gepost op YouTube. Verschillende sprekers doen hieraan mee, waaronder predikanten en pastoraal werkers.

Harten vol Hoop #7 – 21 mei 2020
‘Schuilen in Vertrouwen?’ Janna de Zwaan

Harten vol Hoop #6 – 14 mei 2020
‘Hoe hemels gericht ben jij?’ Theo van Stuijvenberg

Harten vol Hoop #5 – 7 mei 2020
‘Van D-Day naar Victory Day’ Johan van Rikxoort

Harten vol Hoop #4 – 30 april 2020
‘Jezus Christus is de Deur’ Prop. G. de Kok

Harten vol Hoop #3 – 24 april 2020
‘Angst en Vertrouwen’ Ds. C. van Sliedregt

Harten vol Hoop #2 – 21 april 2020
‘Wat wil God vandaag doen?’ Ds. J.D.J. ten Voorde

Harten vol Hoop #1 – 17 april 2020
‘De Levende vergeet onze tranen niet’ Ds. D. Rodenburg

De God nu van de hoop moge u vervullen met alle blijdschap en vrede in het geloven, opdat u overvloedig bent in de hoop, door de kracht van de Heilige Geest.
(Romeinen 15 : 13)