Een Heleboeldag: 13 juli 2019

Voorverkoop  Inzameling Fotopagina

Heleboeldag om mensen dichter bij elkaar te brengen Op zaterdag 13 juli 2019 organiseren we voor de 15e keer alweer van 9.00 tot 15.00 uur de Heleboeldag. Omdat de werkzaamheden aan de nieuwe Wheme inmiddels zijn afgerond staan we voor de allereerste keer op het nieuwe plein.

• Grote rommelmarkt met meer dan 50 kramen
  • Verkoop tweedehands goederen
  • Meubelplein met kleinmeubelen
  • Wandelconcerten
  • Gezellig terras en tal van leuke activiteiten voor jong en oud!

Let op: gewijzigde locatie! We begroeten u graag, vanaf 9.00 uur op het Whemeplein in het centrum van Nunspeet. De dag eindigt rond 15.00 uur.

Wilt u meer informatie over de Heleboeldag? Bel of mail met de voorzitter van de organisatiecommissie: Gert Noorderink, Van Goghstraat 52, telefoon 0341 – 27 06 76.

Bram van de Biezen van Nunspeet.nu maakte deze prachtige impressie van de Heleboeldag 2016.

Aanbiedingen

Schilderij Marianne Witvliet

Dit prachtige schilder ‘Herfstwandeling’ is geschilderd door Marianne Witvliet in 1996. De aankoopprijs bedroeg toen 1.000 gulden. De huidige waarde is een veelvoud in euro’s. Krijgt dit schilderij een plekje bij u in huis? Bied dan via de button. Aangeboden aan de Heleboeldag voor verkoop op de rommelmarkt. Opbrengst is voor het goede doel. Doe een bod

Prachtige klok

Foto’s spreken voor zichzelf en zeggen meer dan woorden. Klok is in zeer goede staat en werkt prima. De aanschafwaarde was omgerekend 450 euro. Krijgt deze klok een plekje bij u in huis? Bied dan via de button. Aangeboden aan de Heleboeldag voor verkoop op de rommelmarkt. Opbrengst is voor het goede doel.   Doe een bod

Delftblauw tegelplateau

Uniek kostbaar tegelplateau. Het tegelplateau is een kopie van een schilderij van de kerk in Edam. Hierbij de afbeelding van het origineel van schilderij Johannes Bosboom, Interieur van Grote Kerk Edam uit 1858. De huidige waarde is volgens het programma ‘Tussen Kunst & Kitsch’ circa 800 euro. Krijgt dit schilderij een plekje bij u in huis? Bied dan via de button. Aangeboden aan de Heleboeldag voor verkoop op de rommelmarkt. Opbrengst is voor het goede doel.   Doe een bod

Inzameling

Op 15 juni kunt u van 9.00 tot 11.00 uur de goederen afgeven in de Opstandingskerk. Op deze manier proberen we het sorteren van de goederen rond 13 uur te kunnen afronden, zodat alle vrijwilligers de zaterdagmiddag beschikbaar blijven voor hun thuisfront. Als u de goederen echt kwijt moet of als u niet zelf in staat bent de goederen te brengen vanwege de hoeveelheid of omdat u lichamelijk beperkt bent, stuur dan even een e-mail. We overleggen dan met de ophaalploegen wie wanneer in de gelegenheid is de goederen op te halen. Vermeld u in uw mail even uw telefoonnummer en welke goederen opgehaald moeten worden. Het laatste is van belang om te kunnen bepalen of het in een auto past of dat er een aanhangwagen mee genomen moet worden.

Wij zamelen ook oud ijzer in! Meld u via onderstaande link.

Een commissielid neemt contact met u op als u uw telefoonnummer en adres even vermeldt in uw bericht

Oud ijzer