Andere hulporganisaties

Ieder mens heeft bepaalde talenten, bepaalde capaciteiten. Wij zijn allemaal verschillende, unieke wezens. Samenwerking is het bundelen van individuele krachten, van ieders kwaliteiten en achtergronden. De diaconie werkt nauw samen met andere organisaties om onze krachten te bundelen. Daar waar we kunnen, helpen we zelf en daar waar we kunnen samenwerken schakelen we de hulp in van andere vrijwilligers of professionals.

Een aantal organisaties waarmee we samen werken zijn:

Algemeen Maatschappelijk Werk (Stimenz Nunspeet)

Om contact op te nemen is er géén indicatie of verwijzing nodig. Het Algemeen Maatschappelijk Werk Regio Veluwe is op werkdagen bereikbaar onder telefoonnummer 088 – 784 64 64. Inloopspreekuur is op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 – 9.30 uur. U kunt het regiokantoor in Nunspeet bezoeken op het Stationsplein 18-D. Meer informatie vindt u hier.

Protestants-christelijke welzijnsorganisatie “Het Venster”

Het Venster biedt hulp- en dienstverlening ter ondersteuning om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. In het dienstencentrum wordt een breed scala aan activiteiten geboden, waardoor mensen elkaar kunnen ontmoeten en de organisatie beter kunnen leren kennen. Het Venster is verantwoordelijk voor het Steunpunt Mantelzorg. Ondersteuning wordt hier geboden, zowel individueel als in groepsverband.

Het werkgebied van Het Venster en het Steunpunt Mantelzorg is de gemeente Nunspeet (Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten). Het dienstencentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Een overzicht van de diensten die Het Venster aanbiedt vindt u hier.

Andere organisaties waar de diaconie mee samenwerkt zijn:

Zoek zelf andere christelijke organisaties:
https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook