Dopen

In het water van de doop, zien wij hoe God zelf belooft,
dat zijn Naam voorgoed aan ons verbonden is.
Water dat getuigt en spreekt, van de hoop die in ons leeft,
dat Gods liefde voor ons niet veranderd is.

Mooi dat jullie erover nadenken om jullie kindje te laten dopen. Op regelmatige tijden wordt in alle kerkgebouwen een doopdienst gehouden. De doopzittingen vinden gewoonlijk ongeveer tien dagen voor de doopdienst plaatsen. Plaats en tijd worden in het kerkblad vermeld. Indien mogelijk worden beide doopouders verwacht. Neem ook het trouwboekje mee.
Kijk voor de eerstvolgende doopdienst onder het overzicht kerkdiensten. Deze staan minimaal een maand van te voren gepland, of informeer bij het kerkelijk bureau.

Overigens is het fijn wanneer je bij de geboorte van jullie kindje zowel de predikant als het kerkelijk bureau een geboortekaartje stuurt.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook