Collectemunten

Op zondagochtend nog even wat euro’s bij elkaar zoeken in de diverse portemonnees? Of liever een zakje collectemunten in de kast hebben, zodat u niet hoeft te zoeken. Op het kerkelijk bureau zijn collectemunten te koop, die voor alle collecten in onze gemeente gebruikt kunnen worden.
De waarden: 0,70 (zakjes van 50 of 100) en 1,25 (zakje van 24) of 2,50, 5,00 en 10,00 per stuk te verkrijgen voor bijvoorbeeld de bid- en dankdagcollecten. Alle munten kunnen overigens ook gebruikt worden voor een gift voor het verjaringsfonds, catechesebussen, oppas, etc. De kwitanties kunt u gebruiken als bewijsstuk bij uw aftrek inkomstenbelasting.

ONLINE BESTELLEN
U kunt de munten kopen via het kerkelijk bureau op dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Of bestel ze online via www.skgcollect.nl/44. U betaalt via Ideal en enkele dagen later kunt u de munten ophalen op het kerkelijk bureau of ze laten bezorgen via de brievenbesteldienst.

 

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook