Kerkbalans 2020

In de week van 19 januari worden de enveloppen weer verspreid door de vele vrijwilligers in het kader van de actie ‘Kerkbalans 2020’. De week erop halen dezelfde vrijwilligers de antwoordenveloppen op. Velen zetten zich hiervoor in en bij deze willen we hen hiervoor ook hartelijk danken.

Voor het jaar 2020 is een bedrag begroot van € 600.000,-. U kunt nu alvast een toezegging doen voor 2020. Gebruik hiervoor de button die u hiernaast aantreft.

Landelijke actie kerkbalans
De actie ‘kerkelijke bijdrage 2020’ van onze kerk is onderdeel van de landelijke ‘Actie Kerkbalans’. Lees meer informatie over de landelijke actie.

Doneren of toezeggen?

Overweegt u een toezegging of donatie te doen dan kan dat o.a. via de button rechts boven aan de pagina of de volgende link http://www.skgcollect.nl. Op deze site vindt u de actie ‘Kerkelijke Bijdrage 2020’. Er wordt gevraagd naar een registratienummer. Indien u nog geen registratienummer heeft, kunt u deze opvragen bij het kerkelijk bureau. U heeft meerdere opties, nl. gift/donatie, bijdrage of toezegging. Kiest u bij voorkeur voor de tweede of derde optie. De optie ‘bijdrage’ is een eenmalig bedrag dat ook direct via een Ideal-betaling wordt afgerond. Bij de optie ‘toezegging’ heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden en kunt u eveneens het aantal termijnen aangeven.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook