Kerkelijk bureau

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor jou kan betekenen. Wij houden ons met name bezig met de leden- en de financiële administratie. Elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zijn we geopend van 09:00 – 12:00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk). Je kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.

Onder het kopje informatie vind je een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Kunt je iets niet vinden? Bel of mail gerust naar het kerkelijk bureau voor meer informatie.

Kerkelijk Bureau
Ds. De Bouterlaan 5
8070 AG Nunspeet
kerkelijkbureau@hervormdnunspeet.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Wim Eilander en ik ben sinds september 1996 hoofd van het kerkelijk bureau van de Hervormde Gemeente Nunspeet. In de achterliggende jaren heb ik heel wat kennis en ervaring mogen opdoen. Die deel ik echter graag met anderen, zoals predikanten, scriba’s en kerkenraden, maar ook met gemeenteleden en andere belangstellenden. Ik ben in principe iedere dag aanwezig om uw telefoon of mail te beantwoorden. Op de dinsdag, woensdag en donderdagochtend bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Daarnaast is Gerry Drost werkzaam op ons bureau. Zij houdt zich m.n. bezig met de verkoop van collectemunten, het maken van de liturgieën, ons kerkblad en andere administratieve zaken.

Graag tot horens of tot ziens!