Kerkelijk bureau

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor jou kan betekenen. Wij houden ons met name bezig met de leden- en de financiële administratie. Elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zijn we geopend van 09:00 ?? 12:00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk). Je kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.

Onder het kopje informatie vind je een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Kunt je iets niet vinden? Bel of mail gerust naar het kerkelijk bureau voor meer informatie.

Contactgegevens

Kerkelijk Bureau
Ds. De Bouterlaan 5
Postbus 253
8070 AG Nunspeet
0341 – 25 29 03
kerkelijkbureau@hervormdnunspeet.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Wim Eilander en ik ben sinds september 1996 hoofd van het kerkelijk bureau van de Hervormde Gemeente Nunspeet. In de achterliggende jaren heb ik heel wat kennis en ervaring mogen opdoen. Die deel ik echter graag met anderen, zoals predikanten, scriba’s en kerkenraden, maar ook met gemeenteleden en andere belangstellenden. Ik ben in principe iedere dag aanwezig om uw telefoon of mail te beantwoorden. Op de dinsdag, woensdag en donderdagochtend bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Daarnaast is Gerry Drost werkzaam op ons bureau. Zij houdt zich m.n. bezig met de verkoop van collectemunten, het maken van de liturgieën, ons kerkblad en andere administratieve zaken.

Graag tot horens of tot ziens!

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook