Kerkelijk bureau

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor jou kan betekenen. Wij houden ons met name bezig met de leden- en de financiële administratie.
Elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zijn we geopend van 9.00 – 12.00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk). Je kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.

Onder het kopje kerkelijke regelingen vind je een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Maar ook met andere, meer specifieke vragen kun je bij ons terecht.

Kerkelijk Bureau
Ds. De Bouterlaan 5
Postbus 253
8070 AG Nunspeet
T 0341-252903
E kerkelijkbureau@hervormdnunspeet.nl

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet