Radio Contact

Nu ook via Youtube (nogmaals) te beluisteren

Veel uitzendingen van Radio Contact zijn het (nogmaals) beluisteren waard. Radio Contact maakt dit nu mogelijk door een aantal uitzendingen via het youtube kanaal van Hervormd Nunspeet te delen, zodat u deze kan beluisteren op een moment dat het u uitkomt. 3 maal per maand wordt er een programma van Radio Contact op YouTube geplaatst. Klik op de link om naar de playlist te gaan.

Geschiedenis

In 1966 begonnen een paar mensen met programma??s maken voor de kerktelefoonluisteraars. Op een zolderkamer! Wie had toen kunnen denken dat er ruim 50 jaar later een professionele studio zou zijn en dat het team is uitgebreid naar 20 medewerkers, die daarbij weer hulp krijgen van een groep gemeenteleden om invulling te geven aan de programma??s.

Met veel plezier en enthousiasme worden er elke week programma??s gemaakt en uitgezonden via de kerkradio op maandagavond en woensdagmorgen.

We zijn te beluisteren op de eerste en derde dinsdagavond van de maand via RTV Nunspeet. En één keer in de maand op zondagmorgen via RTV Nunspeet. Voor deze avonden kunnen verzoekjes worden aangevraagd. Wie verrast u met een mooi lied? U kunt hiervoor bellen naar het kerkelijk bureau of mailen naar radiocontact@hervormdnunspeet.nl

Voor de kerkradio luisteraars in Nunspeet en Hulshorst verzorgen wij uitzendingen op de volgende tijden:

Maandagavond
Het maandagavondprogramma begint om 19.00 uur. Op de maandag wisselen het verzoekplatenprogramma en het programma Contact Meditatief elkaar af: de ene week wordt het verzoekplatenprogramma uitgezonden, de andere week het programma Contact Meditatief.
Contact Meditatief is een programma met een meditatie, welke wordt omlijst met muziek en gedichten.

Het programmaonderdeel Het Boek heeft een plaats in het verzoekplatenprogramma. Er wordt dan een (kort) verhaal voorgelezen.

Woensdagmorgen
Om 10.30 uur begint het programma van de woensdagmorgen. Er wordt een herhaling uitgezonden van het programma van de maandag ervoor.

Ook u kunt deze uitzendingen beluisteren, via kerkomroep. Voor degenen die zijn opgenomen in het St. Jansdal ziekenhuis: zij kunnen met ons meeluisteren via het radiokanaal 34.

Radio Nunspeet

Via Radio Nunspeet verzorgen wij de volgende uitzendingen:

Zondagmorgen
Van 9.00 uur tot 12.00 uur. Eén keer per maand heeft Contact de uitzending op zondagmorgen via Radio Nunspeet. In deze uitzending wordt een kerkdienst uitgezonden uit een van de Hervormde kerken in Nunspeet en Hulshorst. In principe is dit elke eerste zondag van de maand.

Dinsdagavond
Elke eerste en derde dinsdag van de maand verzorgt Contact een avondvullend programma via Radio Nunspeet. De uitzending begint na het nieuws van 18:00 en duurt tot het nieuws van 23:00 uur.

Onze uitzendingen via Radio Nunspeet kunt u via de kabel beluisteren op 93,1 FM en in de vrije ether op 105,9 FM.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook