Trouwen

Gods zegen vragen over je huwelijk, hoe kun je mooier beginnen?! Praktisch zijn er een paar zaken te regelen.

Hoe het werkt
Voor de aanvraag van jullie kerkelijke huwelijksbevestiging dien je, het liefst ruim van te voren, contact op te nemen met de wijkpredikant en met het kerkelijk bureau, tel. 0341-252903. Bij het kerkelijk bureau worden de kerk en het tijdstip vastgelegd. Denk ook vast na over de vraag of je zelf een organist hebt, of dat het kerkelijk bureau deze moet regelen. Zij kunnen ook de liturgie verzorgen. De kosten voor het gebruik van de kerk bedragen voor leden van onze gemeente ? 250,-.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook