Trouwen

Gods zegen vragen over je huwelijk, hoe kun je mooier beginnen?! Praktisch zijn er een paar zaken te regelen.

Hoe het werkt
Voor de aanvraag van jullie kerkelijke huwelijksbevestiging dien je, het liefst ruim van te voren, contact op te nemen met de wijkpredikant en met het kerkelijk bureau, tel. 0341-252903. Bij het kerkelijk bureau worden de kerk en het tijdstip vastgelegd. Denk ook vast na over de vraag of je zelf een organist hebt, of dat het kerkelijk bureau deze moet regelen. Zij kunnen ook de liturgie verzorgen. De kosten voor het gebruik van de kerk bedragen voor leden van onze gemeente € 250,-.