Hulp VBW en TBW gezocht

Voor de VakantieBijbelWeek in zowel de Sionskerk als de Opstandingskerk en de TienerBijbelWeek zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je zin om ons één of meerdere ochtenden of avonden te helpen?

OPSTANDINGSKERK
Wij zoeken vrijwilligers voor de ochtenden van 27 t/m 30 augustus. Zin om te helpen met toneel, muziek, knutselen, verhaal vertellen en spelletjes?

Meld je dan bij ons aan via vbwopstandingskerk@outlook.com.

SIONSKERK
Wij zoeken vrijwilligers voor de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend + donderdagmiddag van 27 t/m 29 augustus. Ook MAS-stagiaires zijn van harte welkom. Wie durft? Meer informatie of opgeven kan via vbwsionskerk@gmail.com.

TIENERBIJBELWEEK

Ook dit jaar wordt er in de zomervakantie weer de tienerbijbelweek georganiseerd. Dit doen we omdat we geloven dat Gods Woord relevant is, van generatie op generatie. In Nunspeet zijn we gezegend met heel veel tieners die graag naar de tienerbijbelweek komen. We zijn al in volle gang om alles goed te kunnen regelen, maar we kunnen van de zomer niet draaien zonder medewerkers. Daarom de volgende vraag aan jou:

Kun je ons 1 of meerdere middag(en)/avond(en) helpen op 28, 29 of 30 augustus 2019 van 15:30 uur tot 21:30 uur. Aanmelden of nog wat vragen? Mail dan naar: vbwnunspeet@gmail.com of bel naar 06-25332687.