Oproep projectkoor gospelkoor RE:VISION

Wat zou het mooi zijn om met een koor, met elkaar, onze Heiland te aanbidden met lofprijzing en gezang. Dat is mogelijk! En wel met een concert op 2 juni 2018 in de Kapel in Hulshorst. Dit zal een worship en praiseconcert zijn met o.a. liederen van Michael W. Smith.

Daarom zijn we voor dit concert op zoek naar enthousiaste mensen, jong en oud, mannen en vrouwen, kerkelijk en niet-kerkelijk, geoefend en niet-geoefend, die het fijn vinden om met elkaar een aantal mooie liederen te zingen.

We willen proberen om dit meerstemmig in te studeren, daarom worden er in de maanden januari tot en met mei op de woensdagavond repetities gehouden. Telkens van 20:00 tot 21:45 uur (met pauze). De locatie voor deze repetities is ook de Kapel in Hulshorst.

Aanmelden kan tot en met 17 januari bij Anneke Franken, tel. 06-12551618 of per e-mail. Ook bij vragen. De kosten zijn € 30,00 p.p. inclusief muziek.

Dus: geef u op en neem uw buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, broer of zus mee zodat we kunnen jubelen van vreugde voor onze Heiland!