Kerkelijk Centrum de Wheme

In 2018 werd ons kerkelijk centrum de Wheme in gebruik genomen. Het gebouw is op bijzondere wijze aan de Dorpskerk verbonden en daarom een prachtige locatie voor een combinatie van verschillende activiteiten, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de kerk. 

De zalen zijn in eerste instantie bedoeld voor kerkelijke activiteiten en vergaderingen, maar worden ook aan derden verhuurd indien dit past in de agenda. Er is 1 grote zaal, die gesplitst kan worden in 2 of 3 kleinere zalen. Beneden is nog een speciale jeugdruimte. Ook Radio Contact bevindt zich in de benedenruimtes.

De Wheme heeft tevens een speciale opbaarkamer c.q. 24 uurs kamer. Deze kan via een aparte deur benaderd worden en is daarom uitermate geschikt voor 24 uurs opbaring, waarbij de familie op elk gewenst moment naar binnen kan. De ruimte is in huiselijke sfeer ingericht. Afspraken lopen bij voorkeur via de begrafenisondernemer.

De Wheme beschikt tevens over een ruime keuken met uitgebreide kookgelegenheid.

Bespreken en reserveren van de ruimtes gaat via het kerkelijk bureau.
Telefoon: 0341 – 25 29 03
Mail: kerkelijkbureau@hervormdnunspeet.nl
Adres: Ds. de Bouterlaan 5

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook