Machtigingsformulier Lourens

Ja, ik wil betrokken zijn bij Lourens en Rebecca.

Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief;Ik wil deze bediening mogelijk maken door middel van financiële ondersteuning, met:


per
maandkwartaaljaar

Ik machtig hierbij de thuisfrontcommissie Lourens en Rebecca bovengenoemd bedrag af te schrijven van mijn IBAN-rekeningnummer:

Het IBAN-rekeningnummer van de thuisfrontcommissie Lourens en Rebecca is NL11RABO0118555391 (t.n.v. Diaconie TFC Lourens en Rebecca). Giften voor dit doel vallen onder de ANBI regeling en zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook