Actie voedselhulp 29 januari

Geplaatst op 21-01-2023 in Nieuws

Op zondag 29 januari a.s. is de maandelijkse inzameling voor de Voedselhulp.

De gevraagde producten voor deze maand zijn: Hagelslag, vruchtenhagel, vlokkenhagel.

De gevraagde producten kunt u op zondag 29 januari a.s. inleveren in de kerk of u kunt de producten inleveren in de kapel van ma t/m woe (in de week van inlevering) van 9.30-11.30u of bij het Kerkelijk Centrum De Wheme, tot woensdag 1 februari a.s..

Is het inleveren van een product niet haalbaar en wilt u toch graag bijdragen, dan staan er bij de inzamelkratten collectebussen waarin u geld of kerkmuntjes kunt doen. Tevens is het ook mogelijk om een gift te doneren aan de Voedselhulp Nunspeet (reknr. NL04 RABO 0134 0632 95).

In de afgelopen maanden zijn er meer huishoudens afhankelijk geworden van De Voedselhulp, uw steun is nodig om deze huishoudens te kunnen voorzien. De diaconie beveelt deze inzameling daarom van harte bij u aan.