Nieuwsbrief redacteuren wijk Sionskerk gezocht

Geplaatst op 01-03-2023 in Nieuws

Onze ervaring is dat we het fijn vinden geïnformeerd te worden over het reilen en zeilen in de gemeente. Ons verlangen is dan ook om dit op een juiste wijze te organiseren. Binnen onze hervormde gemeente maken we gebruik van diverse manieren om elkaar te informeren en met elkaar te communiceren waaronder de wekelijkse digitale nieuwsbrief.

Binnen de nieuwsbrief redactie is er voor de wijk Sionskerk een vacature ontstaan voor een tweetal

Nieuwsbrief redacteuren M/V

Voor de invulling van deze vacature zijn wij op zoek naar een vrouw of man, die beschik­baar is op de donderdagavond om vanuit huis de nieuwsbrief te verzorgen. De tijdsbelasting per keer is ongeveer 1 a 2 uur.

Jouw taak is om de aangeleverde berichten op een nette wijze in de nieuws­brief te zetten, en de nieuwsbrief te versturen naar alle abonnees binnen de wijk. Het gaat dus om de redactie van de vormgeving en niet van de inhoud. Hier is verder geen specifieke technische kennis voor vereist. Wel is het handig dat je over voldoende algemene PC-kennis beschikt. Bij vragen kun je terugvallen op jouw collega redacteur in de wijk of op de redactie die de ingestuurde berichten voorbereid.

Interesse?
Voel je je geroepen, ben je geïnteresseerd geraakt, of wil je meer informatie over deze waardevolle taak binnen onze gemeente dan kun je contact opnemen met Bart Quik, 06 – 51 30 42 88 of bquik@hervormdnunspeet.nl.