Dopen

In het water van de doop, zien wij hoe God zelf belooft,
dat zijn Naam voorgoed aan ons verbonden is.
Water dat getuigt en spreekt, van de hoop die in ons leeft,
dat Gods liefde voor ons niet veranderd is.

Mooi dat jullie erover nadenken om jullie kindje te laten dopen. Op regelmatige tijden wordt in alle kerkgebouwen een doopdienst gehouden. De doopzittingen vinden gewoonlijk ongeveer tien dagen voor de doopdienst plaatsen. Plaats en tijd worden in het kerkblad vermeld. Indien mogelijk worden beide doopouders verwacht. Neem ook het trouwboekje mee.
Kijk voor de eerstvolgende doopdienst onder het overzicht kerkdiensten. Deze staan minimaal een maand van te voren gepland, of informeer bij het kerkelijk bureau.

Overigens is het fijn wanneer je bij de geboorte van jullie kindje zowel de predikant als het kerkelijk bureau een geboortekaartje stuurt.