Kerkelijk bureau

Graag leggen we uit wat het kerkelijk bureau voor jou kan betekenen. Wij houden ons met name bezig met de leden- en de financiële administratie.
Elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen zijn we geopend van 9.00 – 12.00 uur. Ons kantoor bevindt zich in de Wheme, ds. de Bouterlaan 5 (achter de Dorpskerk). Je kunt bij ons terecht voor o.a. collectemunten, in- en overschrijvingen, een abonnement op het kerkblad of de kerkradio en tal van andere zaken.

Onder het kopje kerkelijke regelingen vind je een greep uit de meest voorkomende vragen waarop we een antwoord hebben gegeven. Maar ook met andere, meer specifieke vragen kun je bij ons terecht.

Kerkelijk Bureau
Ds. De Bouterlaan 5