Bezoek kerkdienst mogelijk na opgave

Meld je aan via aanmeldenkerkdiensten.hervormdnunspeet.nl

Met ingang van zondag 5 juli is het weer mogelijk om met meer mensen naar de kerk te gaan (max. aantal personen wordt aan de hand van de nieuwe maatregelen nader onderzocht, één en ander afhankelijk van de mogelijkheden in elk afzonderlijk kerkgebouw met de 1,5 m maatregel). Voor de Sionskerk geldt dit uitsluitend voor de ochtenddiensten in de open lucht; locatie (ijs)boerderij Bonestroo, Oude Molenweg 15.

De overheid schrijft voor dat er een registratiesysteem moet worden gebruikt. Het besluit is genomen nu te gaan werken met een geheel nieuw systeem dat één van de gemeenteleden heeft ontwikkeld. Hierin wordt bijgehouden wie zich heeft aangemeld voor een bepaalde kerkdienst. Dit is verplicht.

Aanmelden kan dus (bij voorkeur) via aanmeldenkerkdiensten.hervormdnunspeet.nl. Voor gemeenteleden die geen computer met een internetverbinding hebben, is aanmelding mogelijk via een formulier of telefonisch. Deze opgaven worden ook ingevoerd in het registratiesysteem.

Nadat alle aanmeldingen verwerkt zijn maakt elke wijkkerkenraad de planning voor de diensten in de eigen wijk. Dit gebeurt wekelijks op donderdagavond. De gemeenteleden (en eventueel andere belangstellenden) voor wie een plaats beschikbaar is, krijgen uiterlijk zaterdag per mail bericht welke kerkdienst ze kunnen bijwonen (telefonisch voor degenen die geen internet hebben). Een week later wordt er weer op donderdagavond een planning gemaakt. Degenen die nog niet aan de beurt zijn geweest, hebben dan voorrang.

Indien u om wat voor reden dan ook de voor u geselecteerde kerkdienst niet kunt of wilt bijwonen, dient u de organisatoren hierover uiterlijk vrijdag om 18:00 u te informeren zodat iemand anders in uw plaats uitgenodigd kan worden.
De nieuwe aanmeldprocedure gaat in vanaf maandag 29 juni.

Samengevat:

1. Digitaal opgeven via de link aanmeldenkerkdiensten.hervormdnunspeet.nl Aanmelden is mogelijk van maandag 9:00 u tot uiterlijk donderdag 18:00 u
  2. Met een formulier opgeven. Het formulier kunt u ophalen bij het kerkelijk bureau .Het ingevulde formulier moet u inleveren bij het kerkelijk bureau (vóór donderdagmiddag 18:00 u)
  3. Per telefoon opgeven. Het telefoonnummer van het kerkelijk bureau is 0341 – 252903. U kunt bij telefonische opgave alleen bellen op donderdagmorgen van 11:00 u – 12:00 u.

Het is een hele organisatie om alles nu goed te organiseren en te plannen. Misschien dat niet alles perfect verloopt in het begin. We vragen nu geduld en vertrouwen. Suggesties voor verbeteringen zijn welkom. U kunt altijd uw wijkouderling bellen of een berichtje sturen naar de scriba van uw wijkkerkenraad.