Bezoek kerkdienst mogelijk na opgave

Meld je aan via deze link.

Op dit moment is het mogelijk om met een aantal mensen naar de kerk te gaan (max. aantal personen is afhankelijk van de mogelijkheden in elk afzonderlijk kerkgebouw met de 1,5 m maatregel).

De overheid schrijft voor dat er een registratiesysteem moet worden gebruikt. In dit registratiesysteem, dat één van de gemeenteleden heeft ontwikkeld, wordt bijgehouden wie zich heeft aangemeld voor een bepaalde kerkdienst. Dit is verplicht.

Aanmelden kan dus (bij voorkeur) via de website. Voor gemeenteleden die geen computer met een internetverbinding hebben, is aanmelding mogelijk via een formulier of telefonisch. Deze opgaven worden ook ingevoerd in het registratiesysteem.

Nadat alle aanmeldingen verwerkt zijn maakt elke wijkkerkenraad de planning voor de diensten in de eigen wijk. Dit gebeurt wekelijks op donderdagavond. De gemeenteleden (en eventueel andere belangstellenden) voor wie een plaats beschikbaar is, krijgen uiterlijk zaterdag per mail bericht welke kerkdienst ze kunnen bijwonen (telefonisch voor degenen die geen internet hebben). Een week later wordt er weer op donderdagavond een planning gemaakt. Degenen die nog niet aan de beurt zijn geweest, hebben dan voorrang.

Indien u om wat voor reden dan ook de voor u geselecteerde kerkdienst niet kunt of wilt bijwonen, dient u de organisatoren hierover uiterlijk vrijdag om 18:00u te informeren zodat iemand anders in uw plaats uitgenodigd kan worden.

Samengevat:

  1. Digitaal opgeven via de website. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 18:00u.
  2. Met een formulier opgeven. Het formulier kunt u ophalen bij het kerkelijk bureau. Het ingevulde formulier moet u inleveren bij het kerkelijk bureau (vóór donderdag 18:00u).
  3. Per telefoon opgeven. Het telefoonnummer van het kerkelijk bureau is 0341 – 25 29 03. U kunt bij telefonische opgave alleen bellen op donderdagmorgen van 11:00u – 12:00u.

Het is een hele organisatie om alles goed te organiseren en te plannen. Misschien dat niet alles perfect verloopt. We vragen geduld en vertrouwen. Suggesties voor verbeteringen zijn welkom. U kunt altijd uw wijkouderling bellen of een berichtje sturen naar de scriba van uw wijkkerkenraad. 

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook