Running Dinner OK

Een running dinner is – zoals de naam al zegt – een lopende maaltijd. Dit houdt in dat alle gangen ergens anders – en met andere gasten – worden genuttigd. We komen rond 18.40 uur bij elkaar in de Opstandingskerk waar de maaltijd gezamenlijk wordt geopend. Vervolgens krijgt iedereen een adres (gasthuis) waar het voorgerecht wordt genuttigd. Op dit adres krijg je van de gastheer/-vrouw weer een volgend adres te horen voor het hoofdgerecht.

Hier vind je weer andere gasten. Na het hoofdgerecht ga je terug naar de kerk om daar met alle deelnemende gasten het nagerecht te nuttigen. Na het genieten van het nagerecht, sluiten we de avond af door te danken en te zingen.

WANNEER

Het running dinner vindt plaats op D.V. 15 november 2019

• tot 18.40 uur verzamelen Opstandingskerk
  • 18.45 – 19.00 uur opening
  • 19.15 – 20.00 uur voorgerecht
  • 20.15 – 21.30 uur hoofdgerecht
  • 21.45 uur nagerecht
  • 22.30 uur afsluiting Opstandingskerk

GASTHEER/GASTVROUW

Als gastheer/-vrouw van het voor- of hoofdgerecht ontvang je thuis mensen voor 1 gerecht, tot een max. aantal van 6 personen (incl. jezelf) en je gaat ergens anders van 2 andere gerechten genieten. Een prima gelegenheid om je favoriete gerecht weer eens klaar te maken. Het is geen kookwedstrijd. Het mag gerust eenvoudig zijn. Het doel is vooral gezelligheid en contact. Via de e-mail kun je aangeven aan welk gerecht je de voorkeur geeft om te maken. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden bij het inplannen, maar behouden het recht om hier iets in te wijzigen. Je krijgt ongeveer een week van te voren te horen hoe je bent ingedeeld en voor hoeveel personen je iets moet bereiden. Ook jongeren zijn van harte welkom mee te doen.

KOSTEN

Er zijn geen kosten aan verbonden. Dat betekent dat de gasthuizen hun gerecht belangeloos op tafel zetten. Allergieën of andere belangrijke gegevens kun je melden in de e-mail. Er zal wel aan het begin van de avond een collecte gehouden worden. De volledige opbrengst van deze collecte gaat naar de stichting ‘Kukeluusjes van Corné’.

OPGAVE

Mail onderstaande vóór 4 november naar rdopstandingskerk@gmail.com

• naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • aantal personen
  • welk gerecht je voorkeur heeft: voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht (graag voorkeur van 1 t/m 3 aangeven)
  • evt. allergieën

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via rdopstandingskerkcommissie, Jaap Frens, 06 45 26 31 51.