Uw reactie op onze website - deel het met ons

U bent op de website van de Hervormde Gemeente Nunspeet die bedoeld is voor de leden van de Hervormde Gemeente en net zo goed voor andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend. We zijn daarom erg benieuwd naar uw reactie: mist u iets, heeft u tips of spreekt iets u juist aan, laat het ons weten.

De site is nog niet compleet, mogelijk mist u nog specifieke informatie. Probeer dan ook eens de zoekfunctie rechtsboven. Mocht u het niet kunnen vinden, geef ons dan een seintje of neem contact op met uw wijk (ouderling/diaken/scriba of predikant) of de commissie om wie het gaat.

Vul onderstaand formulier in voor een reactie naar het webteam van Hervormd Nunspeet.

Uw naam:*

Uw e-mail:*

Uw bericht:*


Heeft u een inhoudelijke vraag aan een predikant, ouderling, diaken of organisatie van onze kerk; gebruik dan een ander contactformulier.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

?én van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook