Bridge

Tijdens een aantal ochtenddiensten in de Sionskerk is er voor de 10-ers uit groep 8 Bridge.
Het gaat om de ochtenddiensten van:
• 16 december
• 13 januari
• 10 februari
• 10 maart
• 7 april
• 5 mei
• 15 september

Wat houdt Bridge in?
Bridge is een activiteit voor tieners uit groep 8 die verbonden zijn met de Sionskerk. Bridge bestaat uit een aantal bijeenkomsten tijdens de dienst op zondagochtend in de Sionskerk. Gedurende de dienst hebben de tieners een eigen programma, op maat voor hen. Ook bezoeken we gedurende het seizoen samen een dienst en zullen we een keer een informele, gezellige bijeenkomst hebben buiten de zondag om.

Waarom Bridge?
Binnen de Sionskerk bestaat er voor verschillende leeftijdsgroepen jeugdwerk. Hiervoor zijn we dankbaar! Wij denken dat het belangrijk is om juist voor de tieners uit groep 8 iets extra’s aan te bieden. Veel dingen zijn voor hen in beweging. Ze denken na over vervolgonderwijs, de puberteit dient zich aan, ze zijn actief op social media en nemen afscheid van hun vertrouwde groep (basisschool). Daarnaast maken deze tieners de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.

We geloven dat juist voor tieners de groep waarin zij zich bewegen steeds belangrijker wordt. Ze kiezen graag zelfstandig, maar de groepskeuze speelt daarin een steeds grotere rol. Als Jeugdwijkteam zijn we ervan overtuigd dat het goed is dat de groep die ze binnen de kerk vormen, hier ook een rol in mag spelen. Daarbij is het ook gewoon leuk om activiteiten met je groep te doen. Als groep samen bezig zijn met de Bijbel is waardevol voor de opbouw van de gemeente. Nadenken over ‘grote’ tienervragen, maar ook nog hun ontvankelijke en enthousiaste houding maken het tot een mooie, kansrijke groep.

Daarom biedt het Jeugdwijkteam van de Sionskerk specifiek voor hen een programma.. Dit programma heet Bridge: de tieners moeten immers heel wat bruggen over, zoals nieuwe contacten maken, nieuwe groepen ontdekken, een nieuwe school en de overgang van kinder- naar jeugdwerk.

Marko en Bernadette Voerman zijn de leiders van Bridge. Zij worden hierbij geholpen door Peter en Johanneke IJzerman.

He hoi,

Wij zijn Marko (36) & Bernadette Voerman (32), zijn bijna 10 jaar getrouwd en hebben twee prachtige meiden Faya (5) & Ziva (2). Ons is gevraagd om met de tieners van groep 8 vanuit onze kerk zo nu en dan een moment ‘samen zijn’ te hebben. Wij hebben hier ontzettend veel zin. Het lijkt ons leuk om jullie te leren kennen en samen te ontdekken wie God voor ons is.
Wij hopen en bidden op een leuke, gezellige en bijzondere tijd samen met jullie.

Tot 16 december.

Groetjes,
Marko & Bernadette

Hoi,

Wij stellen ons ook even voor: Wij zijn Peter en Johanneke IJzerman, we zijn 7 jaar getrouwd en we hebben 2 zoontjes Noah en Ezra. We zijn gevraagd om, als het nodig is, in te vallen voor Marco en Bernadette. Dus het kan zijn dat we jullie ook een keer gaan zien. Het lijkt ons leuk om jullie te ontmoeten en te leren kennen! We hopen dat we een goede tijd samen mogen hebben en ontdekken wie God voor ons is.

Groetjes, Peter en Johanneke

Meedoen of vragen?
Vragen over Bridge of je kind wil meedoen? Neem dan contact op met Niels van ’t Hul of Marko Voerman.