Met Wimjan mee op outreach naar Athene

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar? Hou je wel van een beetje avontuur? Heb je nog geen plannen en wil je iets zinvols met je zomer doen? Dan heeft Wimjan van den Berg (22), zendingswerker voor Youth With A Mission en uitgezonden vanuit onze Hervormde Gemeente, een vraag aan jou. Aanstaande zomer gaat hij met een groep jongeren uit Denemarken op uitzending naar Athene en hij vraagt aan jou of je ook mee gaat. We weten dat het kort dag is, maar we willen je graag de kans geven om alsnog deel te nemen aan deze mooie uitdaging.

Tijdens deze reis maak je kennis met Youth With A Mission en het werk dat zij wereldwijd doen en aanstaande zomer specifiek in Athene. Hier gaan ze onder andere praktisch de liefde van God delen met de vluchtelingen daar en hoop brengen aan mensen die een heel ander leven hebben dan wij. Wimjan nodigt je uit om deel te zijn van Gods missie voor de wereld.

Er zijn vanuit de Sionskerk warme contacten met een kerk in Athene die zich actief inzet voor hun buurt, een achterstandswijk, maar ook voor vluchtelingen, daklozen en immigranten. Wimjan heeft contact gezocht met de pastor, George Adam, om te zien waar ze elkaar kunnen helpen. Hoe mooi zou het zijn als ook de jongeren uit onze gemeente deze contacten versterken.

De praktische informatie is als volgt:

– 1 tot 10 juli 2019
– start met een dag van training op de basis van Youth With A Mission in Kopenhagen waarna er gezamenlijk naar Athene afgereisd wordt
– kosten tussen de 200 en 250 euro, exclusief vliegtickets

Heb je interesse en wil je je aanmelden? Mail dan naar outreach@ywam.dk Heb je nog vragen of zou je graag nog wat meer weten voordat je je aanmeldt? Mail naar naar tfcwimjan@gmail.com