Beleidsplan

Als wijkgemeente en wijkkerkenraad hebben wij samen opgetrokken om een beleidsplan voor een nieuwe periode t.b.v. onze wijkgemeente op te stellen. Terugkijkend mogen we dankbaar zijn voor de goede ontmoetingen, gesprekken en de input voor het op te stellen beleidsplan. Dit alles mochten we doen vanuit een onderlinge verbondenheid en bovenal vanuit het Woord van God.

Met al deze bouwstenen hebben we als kerkenraad een conceptbeleidsplan 2013-2017 met als titel “Gedreven, Open en Dienend opgesteld.

Het opgestelde conceptbeleidsplan is geen afgerond document waarin alle besluiten al door de kerkenraad genomen zijn, integendeel. Wij zien het als een gezamenlijke trektocht in de komende jaren. Samen zoeken we naar wie we zijn en naar wie we zijn in Christus en naar onze missie in de wereld. De komende jaren zullen we als wijkkerkenraad en wijkgemeente regelmatig in gesprek zijn over thema’s die in het conceptbeleidsplan zijn opgenomen (zie verder onder: Visie en Missie).

Beleidsplan Sionskerk 2013-2017

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2019 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook