Wonderworship

WonderWorship is een interkerkelijk initatief, waarin christenen elkaar ontmoeten en samenkomen om God te aanbidden en meer over Hem te leren. WonderWorship wil een plek zijn, waar men zichzelf kan zijn en zich volledig op God kan richten.

In de dienst aanbidden we God met muziek en zang en met behulp van een kernachtige boodschap door een spreker wordt het woord van God uitgelegd en praktisch toepasbaar gemaakt. In het komende seizoen wil WonderWorship inzoomen op het praktisch ‘christen-zijn’. In Mattheus 5:1 tot 8:1 wordt de bergrede omschreven. In deze bergrede stelt Jezus onze levensstijl aan de kaak, maar geeft Hij ook gelijk een alternatieve christelijke levensstijl. Op deze levensstijl willen we dit jaar verder inzoomen.

Zie voor meer informatie de kerkbode, op WonderWorship-facebook en op de website van wonderworship.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met:
Ronald Rouvoet (06-22890508)
info@wonderworship.nl

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook