Follow Me en Follow Me-Next

‘Follow Me’: de naam zegt het al: Jezus roept ons om Hem te volgen. Dáár zijn we dus mee bezig op ‘catechisatie’. Het eerste half uur komen we in een grote groep bij elkaar, met tijd voor een lied, followmegebed en de presentatie van een thema. Het tweede half uur zijn er gesprekken in kleine groepjes, over dat thema. Dit gebeurt onder begeleiding van een mentor. Natuurlijk wordt bij de indeling van de groepjes rekening gehouden met je leeftijd. We zetten iemand van 15 jaar niet bij iemand van 12! Verder is er altijd een aparte avond rond het zendings project. Ergens in het seizoen (meestal als afsluiting) gaan we een uurtje bowlen.

Follow Me (Next) wordt gehouden in de Sionskerk.

Follow Me:
voor jongeren van 12 – 15 jaar op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur.
Follow Me Next:
voor jongeren van 16 – 18 jaar op dinsdagavond van 20.15 – 21.15 uur.

Contactpersoon: Gert Westerink (gertwesterink@hotmail.com)

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook