Kindermoment

Eén keer in de maand, als er geen kindernevendienst is, wordt er in de ochtenddienst een Kindermoment gehouden. Dit Kindermoment wordt uitgevoerd door de leden van de commissie Kindermoment.
De kinderen van de kindernevendienst (en alle andere kinderen in de kerk) horen aan de hand van een eenvoudig voorbeeld, waarover de predikant gaat preken. Daarna wordt er een kinderlied gezongen. Op deze wijze wordt er extra aandacht besteed aan de kinderen van kindernevendienst, zodat zij zich op den duur steeds meer thuis mogen voelen in de kerkdienst.

Wilt je meer informatie neem dan contact op met Mieke Sjoer, 0341-25 81 32, miekesjoer@hotmail.com, of Josephine Hoff, 0341- 26 02 62, josephine.hoff@chello.nl

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet