Oppas Sionskerk

Omdat er in de Sionskerk momenteel te weinig zalen beschikbaar zijn, vindt de oppas voor kinderen van 0 – 3 jaar plaats in peuterspeelzaal De Kikkerhof aan de Troelstrastraat 21 in Nunspeet. De Kikkerhof is op loopafstand van de kerk. U kunt uw kind voorafgaand aan de dienst, vanaf 9.30 uur, brengen in de Kikkerhof. Na afloop van de dienst kunt u uw kind daar ook weer ophalen.

De Kikkerhof is een prachtige, veilige ruimte die speciaal ingericht is voor peuters en daarom zal dit voor kinderen van 0 tot 3 jaar een heerlijke ruimte zijn om te verblijven tijdens de kerkdienst. Tijdens de ochtenddienst zal er (indien gewenst) direct contact zijn tussen de oppasruimte en de kerkzaal.