Meisjesclub

De meisjesclub is speciaal voor de meisjes van groep 6, 7 en 8 van de basisschool

Het is weer zover! Je kunt weer naar club. We zullen dan samen een gezellige avond hebben. We zingen leuke liederen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Na de pauze doen wel een spel of gaan we wat knutselen. Natuurlijk wordt er veel gekletst en heel wat afgelachen. Neem gerust je vriendinnen mee!

Eén keer in de twee weken op donderdagavond in de Sionskerk van 19.00 tot 20.15 uur.

Contactpersonen:

Bertine van de Steeg (bertinekoppelman@gmail.com)

Jolanda Pranger (jolandapranger@kpnmail.nl)

Benice Hoogers (benicehoogers@outlook.com)

Mirjam Kruithof (mirjam76@hotmail.com)

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2018 Hervormd Nunspeet