Wijkgebouw de Rank

In de wijk ’t Hul ligt ons wijkgebouw de Rank. Het werd gebouwd en in gebruik genomen in 1995. Er is beneden een ruime zaal die in tweeën gedeeld kan worden. Ook boven zijn er 2 ruimtes, waarvan 1 bestemd en ingericht is voor met name het jeugdwerk. In dit gebouw vinden allerlei vergaderingen en bijeenkomsten plaats, zoals bijbelkringen, jeugdbijeenkomsten etc.

De zalen worden eventueel ook aan derden verhuurd.

Beheerder: Fam. H. van den Dragt.
Telefoon: 0341 – 25 43 91
Mail: henkvandendragt@hotmail.com

Bespreken en reserveren van de ruimtes gaat via het kerkelijk bureau.
Telefoon: 0341 – 25 29 03
Mail: kerkelijkbureau@hervormdnunspeet.nl