Online uw gift overmaken

Nu er geen ‘fysieke’ kerkdiensten meer gehouden worden, vallen ook de collectes weg. Dat is jammer, ook voor de goede doelen die uw gift – juist nu – extra kunnen gebruiken. Wilt u toch een gift voor de collectes overmaken dan kan dat o.a. via onze site. Er zijn meerdere collectedoelen aangemaakt. Eén voor de diaconie en twee voor de kerk. Doneer nu!

Het werkt als volgt:
Stap 1. Klik op ‘Doneer nu’
Stap 2. Maak een keuze uit één van de geboden mogelijkheden:

• Collectes (gebundeld), u kunt voor diaconie en kerk gelijktijdig een afzonderlijke gift doen
  • Eerste collecte voor de diaconie
  • Tweede collecte voor de kerk
  • Derde collecte voor de kerk

Stap 3. Kies ‘Gift/Donatie’
Stap 4. Kies één van de bedragen (of vul een eigen bedrag in) en ga naar ‘Volgende’
Stap 5. Bevestig uw gift en kies ‘Opslaan en versturen’
Stap 6. Kies uw bank

Vervolgens komt u in de betaalomgeving van uw bank en kunt u de betaling afronden. Ook kunt u de app KERKGELD installeren. Na een eerste aanmelding volgt u dezelfde procedure als hierboven beschreven.

Hartelijk dank voor uw giften!