Online uw gift overmaken

Nu er geen ‘fysieke’ kerkdiensten meer gehouden worden, vallen ook de collectes weg. Dat is jammer, ook voor de goede doelen die uw gift – juist nu – extra kunnen gebruiken. Wilt u toch een gift voor de collectes overmaken dan kan dat o.a. via een app en via onze site of via het overmaken van een gift aan de diaconie met vermelding van het doel dat u wilt ondersteunen IBAN: NL48RABO0387505946

App Kerkgeld
Wanneer u gebruikt maakt van de app ‘kerkgeld’ kunt u nu ook een tegoed in stellen. U koopt dan als het ware digitale collectemunten.  U koopt eenmalig een bedrag in en rekent af via Ideal. Op zondag (of later) geeft u digitaal via de collecte-app, maar u hoeft dit niet meer af te rekenen. U kiest voor de optie tegoed en datgene wat u geeft wordt in mindering gebracht op uw tegoed.

Website
Er zijn meerdere collectedoelen aangemaakt. Eén voor de diaconie en twee voor de kerk. Doneer nu!

Het werkt als volgt:
Stap 1. Klik op ‘Doneer nu’
Stap 2. Maak een keuze uit één van de geboden mogelijkheden:

• Collectes (gebundeld), u kunt voor diaconie en kerk gelijktijdig een afzonderlijke gift doen
  • Eerste collecte voor de diaconie
  • Tweede collecte voor de kerk
  • Derde collecte voor de kerk

Stap 3. Kies ‘Gift/Donatie’
Stap 4. Kies één van de bedragen (of vul een eigen bedrag in) en ga naar ‘Volgende’
Stap 5. Bevestig uw gift en kies ‘Opslaan en versturen’
Stap 6. Kies uw bank/ of maak gebruik van uw tegoed.

Vervolgens komt u in de betaalomgeving van uw bank en kunt u de betaling afronden. Hartelijk dank voor uw giften!