Online volgen

Kerkdiensten zijn te volgen via Youtube:

Dorpskerk
Kapel Hulshorst
Opstandingskerk
Sionskerk

De diensten worden tevens uitgezonden via kerktelefoon en kerkomroep.nl. Een overzicht van de diensten vindt u hier.

Bezoeken

Het bezoeken van kerkdiensten is alleen mogelijk na opgave. Meer informatie vindt u hier. Aanmelden kan via deze link.

Collecten

Het geven van een gift is een wezenlijk onderdeel van de eredienst. Je ontvangt de woorden van God en uit dankbaarheid mag je geven voor de naaste in nood en voor de dienst van God in eigen gemeente. Daarom vermelden we ook de doelen waarvoor u kunt geven. Het is goed om je te realiseren wat je anders zou geven in een dienst als gezin. Het is mogelijk om deze giften op een door u gebruikelijke manier over te maken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerkrentmeesters. Meer informatie vindt u hier.