Kerkdiensten

Online volgen

Kerkdiensten zijn te volgen via Youtube:

Dorpskerk
Kapel Hulshorst
Opstandingskerk
Sionskerk

De diensten worden tevens uitgezonden via kerktelefoon en kerkomroep.nl. Een overzicht van de diensten vindt u hier.

Bezoeken

Het bezoeken van kerkdiensten is alleen mogelijk na opgave. Meer informatie vindt u hier. Aanmelden kan via deze link.

Collecten

Het geven van een gift is een wezenlijk onderdeel van de eredienst. Je ontvangt de woorden van God en uit dankbaarheid mag je geven voor de naaste in nood en voor de dienst van God in eigen gemeente. Daarom vermelden we ook de doelen waarvoor u kunt geven. Het is goed om je te realiseren wat je anders zou geven in een dienst als gezin. Het is mogelijk om deze giften op een door u gebruikelijke manier over te maken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerkrentmeesters. Meer informatie vindt u hier.

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2021 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook