Geef Radio Contact toekomst!

Geplaatst op 10-04-2024 in Nieuws

Doe mee en geef Radio Contact Nunspeet toekomst!
Ben jij klaar om het verschil te maken? Wil je bijdragen aan het verspreiden van het evangelie in de gemeente Nunspeet en daarbuiten? Radio Contact zoekt gepassioneerde vrijwilligers die willen bijdragen aan een uitdagend verandertraject dat deze organisatie klaarstoomt voor de toekomst. Voor dit verandertraject nemen we de tijd t/m D.V. juli volgend jaar. 

Waarom vrijwilliger worden bij Radio Contact?

  • Breng het Evangelie: Bij Radio Contact is onze missie duidelijk - het evangelie brengen, bemoedigen en verbinden. Help ons om mensen te bereiken die niet meer naar de kerk gaan, maar toch openstaan voor het evangelie.
  • Dynamisch en relevant: We begrijpen dat de wereld om ons heen verandert en we moeten mee veranderen. Onze programmering willen we aanpassen aan de  huidige tijd, met een focus op nieuwe mediavormen die onze doelgroep kunnen bereiken.
  • Veelzijdige mogelijkheden: Of je nu geïnteresseerd bent in het maken van radioprogramma's, het presenteren van programma’s, het bieden van technische ondersteuning, of het ontwikkelen van nieuwe mediavormen: er is een plek voor jou bij Radio Contact.
  • Samenwerken met de gemeenschap: We zijn er niet alleen voor de inwoners van onze dorpen, we werken er ook mee samen. Door onze uitzendingen via RTV Nunspeet en andere kanalen te verzorgen, versterken we de band met onze dorpen en haar inwoners.

Hoe kun je helpen?

  • Programmamakers en presentatoren: Heb je passie voor radio maken of presenteren? Wil je inspirerende programma's ontwikkelen die mensen raken? Wil je live uitzendingen verzorgen? Word een van onze programmamakers of presentatoren en deel jouw stem met de wereld.
  • Technische ondersteuning: Ben je handig met apparatuur en computers? Help ons met het technische aspect van onze uitzendingen en zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Creatieve geesten: Heb je innovatieve ideeën voor nieuwe mediavormen? Werk met ons samen om nieuwe manieren te ontdekken om onze boodschap te verspreiden.
  • Organisatorisch talent: ben je een kartrekker, hou je ervan om mensen te enthousiasmeren en een veranderproces te begeleiden?

Doe mee en maak deel uit van het team wat Radio Contact wil transformeren voor de toekomst! Samen kunnen we een blijvende impact maken in de gemeente Nunspeet en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je stem horen! 

Contactgegevens
Reinald Hofman: reinald.hofman@hotmail.com, 06 - 29 26 01 61