Jeugd

Kijk onder het kop Jeugd voor een overzicht van de verschillende clubs. Een overzicht van de catechisatiegroepen vind je hier.

Jeugd activiteiten

De 3-4-5 Club

Hallo jongens en meisjes,

Voor alle kinderen die in groep 3, 4 of 5 zitten, ook voor jullie is er een leuke club! De club is 1 keer in de 4 weken op woensdagmiddag in het gebouw de Wheme. We beginnen om 13.30uur tot 15.00uur. Wat doen wij zoal op een middag. Wij gaan zingen en horen een Bijbel verhaal over de Here Jezus. We maken een leuk werkje. Ook hebben we een leuk clubuitje. Ben je nieuwsgierig geworden kom dan gezellig bij ons langs. We kijken naar jullie uit.

In de komende periode komen wij op de volgende data bijeen:

 4 oktober, 8 november en 6 december

Zijn er nog vragen bel dan gerust: 0525 – 65 64 44 juf Greta

Groeten van de juffen, Gerda, Angela, Gerdien, Greta

Kinderclub “De Ark”

Vanaf 12 oktober begint kinderclub de “Ark” voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. De clubavonden worden gehouden in gebouw “De Rank” aan de Pr. Bernardstraat. De clubavonden zijn 1 keer in de 2 weken op woensdagavond van 18:45-20:15. We beginnen de avond met een stukje over het geloof. Waar geloven we in, en waarom gaan we naar de kerk? Wat is geloven? Hierna  is er een pauze en daarna doen we leuke activiteiten samen,  van heel actief tot iets waarbij je goed moet nadenken. Dit is elke clubavond weer anders. De club wordt altijd druk bezocht en dat maakt het ook erg gezellig.

In de komende periode komen wij op de volgende data bijeen:

volgt z.s.m.

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact op met:

Gerard Niebeek: gerardnieb@gmail.com of Renate van den Dragt:  renatevandendragt@hotmail.com

L.C.A.M. Balmakers

Jeugdouderling

Oosteinderweg 39
8072 ZN  Nunspeet
(0341) 84 45 21

P.F.A. van den Berg

Jeugddiaken

F.A. Molijnlaan 38
8071 AG  Nunspeet
06  48 48 42 71

 Jeugd activiteiten

  Wat wij geloven

  Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

  Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

  En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

  Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

  Van harte welkom!

  Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

  Reageer op de site

  Één van onze diensten bezoeken?

  Bezoek één van de diensten

  Copyright 2018 Hervormd Nunspeet