Jeugd

Kijk onder het kop Jeugd voor een overzicht van de verschillende clubs. Een overzicht van de catechisatiegroepen vind je hier.

Uitnodiging 3-4-5-Club Dorpskerk Nunspeet

Dag meisjes en jongens,

Ook dit jaar willen we alle kinderen die in groep 3, 4 of 5 zitten, uitnodigen om naar club te komen. De kinderen die nu in groep 6 zitten, maar toch nog een jaar mee willen doen, zijn ook van harte welkom. We gaan bidden en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Verder knutselen we of doen we een leuk spel.

Op 19 januari hopen we weer bij elkaar te komen en onze nieuwjaarsborrel te hebben, wij hopen dat jullie weer iets lekkers meebrengen om te smikkelen. Wij zorgen voor drinken.De data daarna zijn:

 • 23 februari
 • 23 maart
 • 6 april (paasviering) Die keer komen we bij elkaar in De Rank, Pr. Bernhardstraat 17!
 • 18 mei (uitje)

Tijd: 13.30 uur – 15.00 uur
Plaats: kelder kerkelijk centrum de Wheme

Tijdens de clubmiddagen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM in verband met corona. Mocht jij of één van je huisgenoten corona-klachten hebben, dan vragen wij je om thuis te blijven.

I.v.m. bovenstaande zullen wij op de clubmiddagen de kinderen bij de buitendeur opvangen. Het is dus niet de bedoeling dat ze in de zaal gebracht worden. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Wij kijken naar jullie uit! Van harte welkom !

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op met Marja Wessels.  allard.marja@t-mobilethuis.nl

Jeugdclub “Cornerstone”

Jeugdclub ‘Cornerstone” is een Rock Solid club. Rock Solid is de leukste club van Nederland die je op heel veel plaatsen tegenkomt. Op deze club speel je te gekke spellen, doe je nieuwe vrienden op, mag je je mening geven over onderwerpen en kijken we naar wat God daarover in de bijbel zegt. Zit je in groep 6, 7 of 8? Dan is dit dé club voor jou! De clubavond is 1 keer per 2 weken op woensdagavond van 19.00- 20.15 uur in De Wheme. Neem gerust ook je vrienden/vriendinnen mee! De startavond is op woensdag 29 september.

De Clubavonden seizoen 2021-2022 zijn:

Data 2021: 29 september, 13 en 27 oktober, 17 november, 1 en 15 december.

Data 2022: 19 januari, 2 en 16 februari, 16 en 30 maart, 6 en 20 april

Tijdens de clubavonden houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM in verband met corona. Mocht jij of één van je huisgenoten corona-klachten hebben, dan vragen wij je om thuis te blijven.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op met Inge den Boef.  ingedenboef@gmail.com

J. Timmer

Jeugdouderling

Laan 65
8071 JH  Nunspeet
(0341) 27 50 02

R.G. Vlijm

Jeugdouderling

Koningin Emmahof 21
8071 NW  Nunspeet
06  31 95 49 11

 Jeugd activiteiten

  Wat wij geloven

  Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

  Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

  En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

  Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

  Van harte welkom!

  Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

  Reageer op de site

  ?én van onze diensten bezoeken?

  Bezoek één van de diensten

  Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook