Jeugd

Kijk onder het kop Jeugd voor een overzicht van de verschillende clubs. Een overzicht van de catechisatiegroepen vind je hier.

De 3-4-5 Club

Voor alle kinderen die in groep 3, 4 of 5 zitten, ook voor jullie is er een leuke club! De club ongeveer één keer in de 4 weken op woensdagmiddag in het kerkelijk centrum de Wheme. We beginnen om 13:30 uur tot 15:00 uur. Wat doen wij zoal op een middag. Wij gaan zingen en horen een Bijbel verhaal over de Here Jezus. We maken een leuk werkje. Ook hebben we een leuk clubuitje. Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan gezellig bij ons langs. We kijken naar jullie uit!

In 2018 ben je van harte welkom op woensdagmiddag:
26 september, 17 oktober, 14 november, 5 december( Sinterklaas), 19 december (Kerstviering)
De data voor 2019 worden nog bekend gemaakt.

Tijd:  13.30 uur –  15.00 uur
Plaats: kelder kerkelijk centrum de Wheme

Zijn er nog vragen, bel dan gerust: 0525 – 65 64 44 (juf Greta).
Groeten van de juffen Marja & Greta

Kinderclub “De Ark”

Vanaf 19 september oktober begint kinderclub de “Ark” voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. De clubavonden worden gehouden in gebouw “De Rank” aan de Pr. Bernardstraat. De clubavonden zijn één keer in de twee weken op woensdagavond van 18:45 uur tot 20:15 uur. We beginnen de avond met een stukje over het geloof. Waar geloven we in, en waarom gaan we naar de kerk? Wat is geloven? Hierna is er een pauze en daarna doen we leuke activiteiten samen, van heel actief tot iets waarbij je goed moet nadenken. Dit is elke clubavond weer anders. De club wordt altijd druk bezocht en dat maakt het ook erg gezellig.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op met Inge den Boef.  ingedenboef@gmail.com

L.C.A.M. Balmakers

Jeugdouderling