Jeugd

Kijk onder het kop Jeugd voor een overzicht van de verschillende clubs. Een overzicht van de catechisatiegroepen vind je hier.

Uitnodiging 3-4-5-Club Dorpskerk Nunspeet

Ook dit jaar willen we alle kinderen die in groep 3, 4 of 5 zitten, uitnodigen om naar club te komen. De kinderen die nu in groep 6 zitten, maar toch nog een jaar mee willen doen, zijn ook van harte welkom. We gaan zingen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. We knutselen of we doen een leuk spel.

In 2019 ben je van harte welkom op woensdagmiddag:

– 18 september

– 16 oktober

– 13 november (o.a. lootjes trekken voor Sinterklaas. Het is dan de bedoeling dat er een cadeautje gekocht wordt voor € 3,00 en dat dit 4 december meegenomen wordt naar club.)

– 4 december (Sinterklaas)

– 18 december (Kerstviering)

De data voor 2020 worden later nog bekend gemaakt.

Tijd: 13.30 uur – 15.00 uur

Plaats: kelder kerkelijk centrum de Wheme

Wij kijken naar jullie uit!
Als er nog vragen zijn, bel dan juf Greta: 0525 65 64 44

Groetjes van juf Greta, juf Wilma, juf Linda en juf Marja

Kinderclub “De Ark”

Kinderclub De Ark is een Rock Solid club. Rock Solid is de leukste club van Nederland die je op heel veel plaatsen tegenkomt. Op deze club speel je te gekke spellen, doe je nieuwe vrienden op, mag je je mening geven over onderwerpen en kijken we naar wat God daarover in de bijbel zegt. Zit je in groep 6, 7 of 8? Dan is dit dé club voor jou! De clubavond is 1 keer per 2 weken op woensdagavond van 19.00- 20.15 uur in De Rank. Neem gerust ook je vrienden/vriendinnen mee! De eerste avond is woensdag 9 oktober. Tot dan!

Data 2019: 9 en 30 oktober, 13 november, 4 en 18 december.

Data 2020: 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 4 en 18 maart en 1 april

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op met Inge den Boef.  ingedenboef@gmail.com

L.C.A.M. Balmakers

Jeugdouderling