Kapel Hulshorst

Op 20 december in het jaar 1950 werd de Kapel in Hulshorst geopend. De Kapel vervult een centrale plek in het dorp Hulshorst. Als wijkgemeente maken wij deel uit van de Hervormde Gemeente Nunspeet. De kerk is een plek waar veel Hulshorster mensen elkaar ontmoeten, maar zeker ook voor vakantiegasten in de zomermaanden een geliefde plek is. Hulshorst is een klein dorp op de Veluwe dat gelegen is in een agrarisch omgeving. Het is een dorp waar mensen elkaar vaak persoonlijk kennen. Dit geeft een grote betrokkenheid onder elkaar. Ondanks het kleine dorp mag er nog elke zondag tweemaal een dienst worden gehouden. Een teken van Gods trouw.

Op zondagochtend beginnen de diensten in de Kapel om 09.30 en in de avond om 18.30 uur. We nodigen alle geïnteresseerden uit om deze diensten met ons mee te maken. We zingen, bidden en luisteren naar het Woord van God. De liturgie is traditioneel. Naast de psalmen worden ook gezangen en enkele geestelijke liederen gezongen. Heeft u een vraag, schroom niet deze te stellen. We zien u graag in de Kapel van Hulshorst.

Predikant: ds. G de Kok – 06 39 24 42 36 – gdekok@hervormdnunspeet.nl
Scriba: G. Visch – 06 13 58 51 41 – scribakapel@hervormdnunspeet.nl

Laatste nieuwsberichten

Bekijk het complete nieuwsoverzicht van de Kapel Hulshorst

Activiteiten

  Bekijk het complete activiteitenoverzicht van de Kapel Hulshorst

  Wat wij geloven

  Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

  Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

  En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

  Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

  Van harte welkom!

  Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

  Reageer op de site

  ?én van onze diensten bezoeken?

  Bezoek één van de diensten

  Copyright 2022 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook