Jeugd

We proberen ook kinderen en jongeren te betrekken bij het geloof. Dat we met ons allen op mogen zien naar onze God en Vader in de hemel door de Here Jezus. In de Kapel hebben we tijdens de zondagochtend erediensten ‘Uur voor Jou’. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar (basisschoolgroepen 1-4) gaan dan voor de preek naar een aparte ruimte om daar een verhaal uit de Bijbel te horen. Vaak hoort hier ook een werkje bij die de kinderen zelf maken. Voor de slotzang komen de kinderen weer de kerkzaal binnen en zal de predikant vragen waar zij het over gehad hebben.
Verder hebben wij een kinderclub voor de groepen 3, 4 en 5 op woensdagmiddag, een jeugdclub voor de groepen 6, 7 en 8 op dinsdagavond en een tienergroep HeartBeat op de zaterdagavond. Alle clubs zijn een keer in de twee weken.

Contactpersoon Jeugdwerk

Gerrit Westerink
Akkerweg 36
8077 SJ Hulshorst
0341 – 453809
gerritenanita.westerink@gmail.com

Overzicht van Activiteiten

Catechisatie

Maandagavond:
12-16 jaar 19.00 uur – 20.00 uur
16+ jaar 19.30 uur – 20.30 uur

Belijdeniscatechisatie:

Op maandagavond van 20.00 uur – 21.00 uur

De 3-4-5 Club

Hallo jongens en meisjes,
Voor alle kinderen die in groep 3, 4 of 5 zitten, ook voor jullie is er een leuke club! De club is 1 keer in de 2 weken op woensdagmiddag in de Kapel. We beginnen om 13.30 uur tot 15.00 uur. Wat voor dingen doen wij op een clubmiddag? Wij gaan zingen en horen een Bijbel verhaal over de Here Jezus. We maken een leuk werkje en eten en drinken iets lekkers! Ook hebben we ieder jaar een leuk clubuitje. Ben je nieuwsgierig geworden kom dan gezellig bij ons langs. We kijken uit naar jullie komst! De clubmiddagen zijn 1 keer in de 2 weken.

Jeugdclub 6, 7 en 8

Vanaf 13 september is de jeugdclub weer begonnen voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. Aanvang van de clubavonden is 19:15 uur in de Kapel. De clubavonden zijn 1 keer in de 2 weken.

Tienergroep HeartBeat

Vanaf 24 september tienergroep HeartBeat weer. Zit jij in klas 1 van het voortgezet onderwijs en niet ouder dan 16 jaar dan ben je van harte welkom! Inloop is vanaf 19.45 uur en we beginnen om 20.00 uur en de avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. We organiseren activiteiten zowel binnen als buiten de Kapel en hebben dus een gevarieerd programma. Het gaat vooral om een gezellig samen zijn en om over van alles en nog wat te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeugd activiteiten

Wat wij geloven

Jezus zegt: IK BEN DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN (Bijbel, Johannes 14 vers 6)

Is dat niet veel te stellig, te pretentieus? Wie kan dat bewijzen? Wie zou er zoiets van zichzelf durven zeggen?

En toch geloven wij dat dit waar is. Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens.

Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet. …Lees verder

Van harte welkom!

Welkom op de website van Hervormd Nunspeet voor jou en andere geïnteresseerden; laagdrempelig en uitnodigend van karakter. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

Reageer op de site

Één van onze diensten bezoeken?

Bezoek één van de diensten

Copyright 2020 Hervormd Nunspeet - Privacy statement - Facebook