Nieuws Opstandingskerk

Hier vind u nieuwsberichten die betrekking hebben op de Opstandingskerk. 

Naast deze berichten is er ook de wekelijkse nieuwsbrief. Meld je daarvoor hier aan.

Running diner

Geplaatst op 25-04-2024 in Nieuws

Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner
Running diner

Het idee van running dinner is dat je vooraf niet weet waar je het ‘voor en hoofdgerecht’ krijgt van gemeenteleden van de Opstandingskerk.

Ik ben nog niet zo lang in de kerk en daarom leek het mij leuk om hier aan deel te nemen. Ik vond het spannend omdat dit nieuw voor mij is.

’s Middags gingen we aan de slag om het voorgerecht klaar te maken. Eerst boodschappen halen en daarna al het lekkers snijden omdat we een kipcocktail met appeltjes wilden serveren. Om 18:40 uur moesten we bij de Opstandingskerk zijn. Daar waren allemaal mensen en ik kende bijna niemand. Dus ik moest wel even een drempel over.

We kregen een envelop die we nog niet mochten openen. Eerst gingen we samen bidden en een lied zingen. Daarna mocht de envelop worden geopend en ging iedereen uiteen. Aangezien wij het voorgerecht hadden gingen wij naar de Buntehof.

Ik had 5 bezoekers. Super spannend allemaal maar wel heel erg leuk: ‘Zouden ze het wel lekker vinden?.. ‘

Al met al bleek het een groot succes want de schaal was leeg. Om 20:00 uur moesten we vertrekken voor het hoofdgerecht. In de envelop stond waar je daarna heen ging. Iedereen ging weer uiteen. Deze keer gingen we richting Hulshorst. Naar een onbekende bestemming. Het was even zoeken maar al snel hadden we in de gaten waar we moeten zijn.

We werden hartelijk ontvangen. De gastvrouw had een overheerlijk hoofdgerecht klaargemaakt. Met alles er op en eraan. Top voor elkaar!

Hier waren we ook weer met 6 personen in totaal. Het was super leuk want op die manier leer ik allemaal nieuwe mensen kennen. Om 21:45 uur moesten we weer allemaal terug naar de Opstandingskerk. Hier verzamelden we ons weer en daar kregen we een toetje die ook door verschillende gemeenteleden was voorbereidt. Ook dit zag er verrassend en heerlijk  uit!

Tot slot gingen we nog een mooi lied zingen en was de avond afgelopen.

Zo leuk zo’n verrassende avond waarin je vooraf niet weet wie je zal ontmoeten en wat je gaat eten.

Het is zeker spannend geweest maar meer dan de moeite waard. Mocht er weer een ‘running’ dinner zijn dan kan ik het je zeker aanbevelen.

Groetjes, Beertje